Nimfomana

Nimfomana

Nimfomana este o femeie care simte o nevoie acuta de sex si care nu isi poate stavili aceasta dorinta sub nici o forma. O femeie nimfomana este adesea catalogata de societate ca o femeie usoara, insa realitatea nu este aceasta, ea sufera de o boala psihica foarte greu de tratat. Tratamentul nimfomaniei nu este unul medicamentos, ci este unul care raspunde suficient de bine la sedintele psihiatrice. O femeie nimfomana nu este niciodata pe deplin vindecata, chiar dupa ani buni de terapie, fiind foarte probabil sa recidiveze la cea mai mica tentatie.

De retinut ca termenul de nimfomanie nu este folosit decat in cazul femeilor, barbatii pot dezvolta si ei aceasta afectiune insa in cazul lor ea poarta numele de satyriasis. Femeia nimfomana nu trebuie confundata cu cea care are un libidou crescut. Spre deosebire de femeia afectata de boala psihica nimfomanie, femeia cu un libidou crescut nu umbla din partener in partener, ci isi alege unul caruia ii reclama nevoia de sex. A nu se confunda cele doua stari pentru ca ele nu au nimic in comun. O femeie cu libidoul crescut simte nevoia de sex zilnic si nu isi intelege prietenele care refuza avansurile partenerilor lor. Deasemenea ea nu accepta aventurile de o noapte pentru a-si satisface nevoile, ci cel mai adesea isi cauta rezolvarea in bratele partenerului ales, iar daca nu o gasesc acolo o vor cauta in bratele unei terte persoane, nu in bratele primului venit.

Femeia nimfomana simte nevoia de sex de mai multe ori pe zi, ar face sex oriunde si cu oricine. Spre deosebire de femeia cu un libidou crescut, nimfomana este adesea o femeie frigida, care nu reuseste sa atinga orgasmul, care este obsedata de atingerea lui si care ar face orice pentru asta. Nimfomania in formele sale extrem de grave le determina pe femei sa frecventeze locuri dubioase, sa se angajeze in partide de sex cu un partener sau chiar mai multi, indiferent de momentul zilei. Pentru o astfel de femeie nu exista nimic mai important decat sexul, pe pamant, lasa deoparte orice indatorire pentru o partida de sex. Adesea se trezeste in locuri in care nu stie cum a ajuns, alaturi de barbati pe care nu ii mai tine minte. Toate acest fapte nu o fac decat sa se simte frustrata si neimplinita. Cu toate astea, cu toate ca simte ca isi face rau, o va lua de la capat a doua zi, trecand prin aceleasi stari confuze, trecand prin alte si alte aventuri de-o noapte, care pot fi periculoase si de cele mai multe ori se sfarsesc rau.

NimfomanaPe langa dependenta de sex pe care o are o femeie nimfomana, ea aluneca si pe alte pante. Panta alcoolului, dar si panta drogurilor ii sunt foarte bine cunoscute, insa in disperarea de a gasi o rezolvare la problema ei psihica, uita de toti si de toate: bea, se drogheaza, face orice in cautarea unei partide de sex mai bune. Femeia nimfomana nu isi va alege niciodata un partener stabil, iar daca din greseala va face acest lucru partenerul in cauza va avea multe de suferit de pe urma comportamentului sau. In plus ea se va simti mult mai rau pentru ca pe langa faptul ca se raneste pe ea, il raneste si pe cel de langa ea, pe care il poate iubi, caci sunt capabile sa iubeasca, insa nu sunt capabile sa isi tina boala sub control. Vor promite mereu ca nu o vor mai face insa o vor face cu siguranta.

Sunt foarte intalnite cazurile in care isi schimba infatisarea, pentru ca stiu ca ceea ce fac nu este normal, insa nu se pot abtine. Isi pun peruci sau isi vopsesc fara nici un motiv parul de la o culoare la alta, incearca sa nu fie recunoscute de prieteni, tocmai de aceea nu frecventeaza localurile cunoscute. Pleaca in orice moment cat mai departe si ajung acolo cu un singur gand acela de a face sex. Ele constientizeaza afectiunea lor, le este rusine de faptele lor si se ascund de ochii lumii. Sunt frustrate, nesatisfacute si cauta in continuare ceva ce nu vor gasi niciodata, pentru ca orgasmul unei femei nimfomane este nul.

Cauza cea mai frecventa a unui astfel de comportament isi are radacinile in copilarie. Fie au trait intr-un mediu exagerat de conservator in care sexul era considerat cel mai mare pacat de pe pamant, fie au suferit diferite abuzuri sexuale in copilarie sau au fost martorele mute ale unor astfel de abuzuri. In orice caz nimfomana se rusineaza de comportamentul ei si nu ajunge la psihiatru decat in cazul in care fie este adusa de familie, fie a trecut printr-o experienta ce i-a pus viata in pericol si a facut-o sa isi reevalueze comportamentul. Ea ajunge la psihiatru si isi constientizeaza problema mai adesea atunci cand realizeaza ca ranindu-se pe ea ii raneste si pe cei din jur.

Daca suferiti de aceasta afectiune, incercati sa o tratati, pentru ca este o boala, nu sunteti o femeie usoara ci sunteti o femeie cu grave probleme psihice. Incercati sa aflati de unde au inceput problemele dumneavoastra si de aici porniti la rezolvarea lor. Nu ajungeti sa va treziti violate si batute la colt de strada, sexul are importanta sa, dar ceea ce cautati dumneavoastra nu este sex ci este o autopedepsire a dorintei sexuale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *