Ketodieta – Aperitiv mexican
Ketodieta reprezinta un regim potrivit persoanelor suferinde boala cronica renala. Ketodieta este sever hipoproteica, iar rezultatele ei sunt impresionante. Va prezentam in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si continutul caloric pentru aperitivul mexican.
Ingrediente:
- 150 g crema de branza;
- 2 linguri de lapte;
- 2 lingurite de sos salsa (iute);
- 1/2 lingurita de praf de chili (iute);
- 150 g fasole verde, fiarta;
- 1 laptuca (salata verde) mica rupta in bucati potrivite;
- 2 linguri de branza ceddar rasa;
- 1 lingura de ceapa verde tocata;
- o rosie decojita si taiata foarte marunt;
- 100 g fulgi de porumb.
Mod de preparare:
Se amesteca crema de branza cu laptele, salsa si chili si se intinde compozitia pe un platou. Se raspandesc peste acest amestec fasolea verde, laptuca, ceapa verde si rosia. Se presara deasupra branza rasa si se lasa la frigider, cam doua ore. Se adauga fulgii de porumb si se poate servi.
Continut caloric pentru toata cantitatea (aproximativ 3 portii):
- 400 kcalorii;
- 30 g proteine;
- 70 g glucide;
- 10 g grasime.
Pofta buna!