Ce pot sa iau pentru raceala in diabet?

Ce pot sa iau pentru raceala in diabet

Articolul de astazi raspunde la una din cele mai frecvente intrebari, mai ales in aceasta perioada: Ce pot sa iau pentru raceala in diabet?

CLINICA VIRTUALA

clinica@diabet-si-nutritie.ro

CE POT SA IAU PENTRU RACEALA IN DIABET?

Persoanele ce sufera de diabet au un risc crescut de a se infecta pentru ca sistemul lor imunitar poate fi slabit in comparatie cu o persoana ce nu sufera de diabet zaharat. Mai mult pentru ca lucrurile sa devina si mai complicate, este greu sa menti glicemia sub control atunci cand esti bolnav.

Organismul se lupta cu boala, iar homonii de stres cresc glicemia, rezultatul o stare generala de rau si o hiperglicemie greu de controlat.

In general toate medicamentele pentru raceala sunt sigure pentru diabetici, cantitatea de alcool sau zahar prezenta in acestea nu este suficienta pentru a va deregla glicemia, fiind de ordinul miligramelor.

Aveti grija la utilizarea antiinflamatoarelor nesteroidiene daca suferiti de boala cronica de rinichi, de asemenea feriti-va de medicamentele ce contin corticosteroizi.

Tineti minte ca aceste medicamente sunt doar pentru ameliorarea simptomatologiei, nu pentru vindecare. Daca infectia nu este bacteriana, organismul se vindeca singur in maxim sapte zile.


Va invitam sa cititi si articolul nostru despre: Pierderea auzului in diabetul zaharat.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Reteta propusa de colegii de Retete pentru diabetici este: Taquitos cu pui pentru diabetici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *